vrijdag 19 november 2010

Lets go crazy! Prince op zijn best

En daar stond de meest levende funky man op aarde dan opeens in Arnhem. Super cool met een prachtig fel turquoise overhemd met een kraag tot aan zijn oren, een perfect gesneden pak en een enorme zonnebril, waar menig filmster in Cannes jaloers op is.

En hij had er zin in! Prince toverde swingend op hoge hakken met zijn vette gitaarklanken, sexy stem en gelikte achtergrond- zangeressen het grijze Holland om in een dampend intiem feestje. Zo hoort een feestje te zijn. Lets go crazy!

Speciaal voor deze veganistische prins een souperhapje.

Linzenballetjes, 12 stuks
1 blik gram rode linzen
3 bosuitjes
2 tenen knoflook
komijn
40 gram broodkruim (lieftst oud volkorenbrood)
70 gram geraspte kaas
halve courgette geraspt
70 gram polenta (maismeel) of bloem
olie om in te frituren

Bedek linzen met water,breng ze aan de kook. Deksel er op en in 10 minuten op laag vuur gaar laten worden. Afgieten en afspoelen onder de koude kraan. Doe helft van de linzen in de keuken- machine samen met knoflook en bosui en maal het fijn.

Meng het met de rest van de linzen, brood en kaas en courgette. Maak er balletjes van en rol ze licht  door de polenta of bloem. Frituur ze in 1 minuut goudbruin matig warme olie (niet allemaal te gelijk). Laten uitlekken op keukenpapier. Lekker bij bijv een tomatentaartje en een frisse lichte salade met kappertjes en bosui.

Geen opmerkingen: