maandag 1 februari 2010

Hete peper voor watjes

We zijn geen echte winters meer gewend. Het is zo koud, zo koud .... dat we alleen nog maar binnen blijven en niet meer de straat op willen. Nee niks genieten van bomen vol rijp en weilanden vol sneeuw. We zitten binnen te rillen en vergeten de bevroren meren en sloten. De verkiezingen in maart moet echt worden uitgesteld want in deze tijd kan een mens echt geen campagne voeren.

Je gelooft het niet, maar dit stellen twee kamerleden van de Partij van de Arbeid voor in schriftelijke vragen aan staatssecretaris Bijleveld. Wat een ongelooflijke watjes. Stop een beetje peper in de reet van deze mensen.

Een mooie start is een glaasje wodka met rode peper en daarbij een paar oestertjes. In de Oekraine hebben ze een wodka drankje met rode peper en honing  (Pertsovaya s medom) . Maar een echte Bloody Mary is misschien wel beter (6 delen wodka, 2 delen tomatensap,  worchestersauce, peper, beetje limoensap).  Krijg je het meteen warm van.

Misschien wel een mooie campagnestrategie voor de Partij van de Arbeid: verwarm de harten van de mensen en deel de drankjes met de oesters uit op straat. 

Geen opmerkingen: