dinsdag 24 juni 2014

Vuurtoren zoekt stel

Op zoek als stel naar een romantische bestemming buiten Nederland? Grijp je kans en wordt vuurtorenwachter van East Brother Light Station. Het ligt op een eiland ten noorden van Richmond-San Rafael Bridge. Het is gebouwd in 1874 en is sinds 1979 een luxe bed and breakfast.

Gasten betalen de forse prijs tussen de 315 en 425 dollar per nacht, maar dan krijgen ze ook champagne met hors d 'oeuvres bij ontvangst nadat ze zijn opgehaald met een bootje.

Het vuurtorenwachterstel beheert de bed and breakfast voor een salaris tussen de 80.000 en 100.000 dollar per jaar. Vanaf september kan deze bijzondere plek van jullie zijn...

Hors d'oeuvre met rauwe ham
stokbrood, schuin gesneden
250 gram mooie Italiaanse of Spaanse rauwe ham
kleine venkel
2 el platte peterselie
gemalen zwarte peper
zout
1 el citroensap
olijfolie
bakpapier

Leg het bakpapier op de bakplaat. Verwarm de over voor op 180 graden Celsius. Smeer de sneden stokbrood in met wat olijfolie en leg ze op de bakplaat. Bak ze met een minuut op 10 goudbruin.
Maak een dressing van 1 el olijfolie, citroensap, peterselie, peper en zout. Snij de venkel in hele fijne dunne, kleine plakjes en meng het door de dressing. Leg op de stokbroodjes de rauwe ham en daarboven het venkelmengsel.


Geen opmerkingen: