maandag 13 mei 2013

Weg met het volk!


De elite is klaar met het volk. Na de LPF en de opkomst van Wilders slaat de grachtengordel genadeloos terug. Weg met de middelmaat. Het volk het land uit: allemaal naar het land van Ooit. Opgeruimd staat netjes, terwijl er een nieuwe Chablis wordt opengetrokken kunnen we ons eindelijk laven aan de hogere kunsten en de intelligente discussies. Schuif aan bij het nachtcafe Circus Treurdier en sluit je aan bij het verzet, volg het konijn.
 
Voor een decadent, elitair hapje vooraf  het volgende recept:
 
BLT met coquilles
1 coquille pp
blaadje ijsbergs sla
 bacon
honing
mosterd
citroensap
kaneel
goede olijfolie
peper
zout
mayonaise
tomaat
verse tijm
verse oregano
komijn
limoen
 
Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een honingmosterddressing door de honing (evt. voorverwarmen in de magnetron zodat het zacht) is, mosterd, peper, paar drupjes citroensap, kaneel en beetje olijfolie.  Meng apart de mayonaise met de verse kruiden, komijn en een drupje limoen.
 
Leg de bacon op aluminiumfolie of bakpapier (liefst in een bakje zodat het vet weg kan. Smeer een kant vd bacon in met de honingmosterdressing. Leg de bacon in de oven en bak ze knapperig in een minuut of 15 a 20.  Bak de coquille aan beide kanten kort bruin. Haal de coquille uit de pan, laat het even rusten en snij de coquille door midden. Maak een mooi stapeltje van de coquille helften, sla, tomaat bacon en mayonaise en  vergeet er niet een glaasje Chablis bij te schenken. Leve de revolutie!
 


1 opmerking:

Inge zei

Wauw, dat ziet er wel erg lekker uit.